Good things – juni

calendar-999172_960_720

Juni was op de valreep een zeer geslaagde maand, vooral door de week vakantie die we hadden en waarbij we van zon, zee en ontspanning konden genieten. De batterijen werden terug wat opgeladen en dat was ook nodig, want de weken voordien was de fut er helemaal uit en had ik het gevoel constant op de rand van een huilbui te staan. Gelukkig bracht juni ook wel veel leuke dingen!

 • We spraken nog eens af met de vrienden die deze zomer gaan trouwen. Het aftellen is begonnen en ik ben al een beetje zenuwachtig in hun plaats. Het is de eerste keer dat ik getuige ben en ik moet ook een tekst schrijven voor de ceremonie en een beetje de boel aan elkaar praten, dus dat zal spannend worden! Ik ging ook mee met de bruid in spe toen ze haar trouwkleed ging passen en vond dat een hele eer.
 • Het familiefeest waar ik zo tegenop zag, werd afgelast. De tante die het moet organiseren, kon onverwacht de reis van iemand anders overnemen en dat wilde ze niet laten liggen. Ik had daar uiteraard geen bezwaar tegen ;-). Ik hoop dat van uitstel afstel komt, maar zoveel chance zal ik wel niet hebben… We gingen uiteindelijk wel naar de schoonouders toe en vierden de verjaardag van mijn schoonmoeder en vaderdag in 1 klap. Het werd alweer een gezellige namiddag en we kregen het petekind van de echtgenoot nog eens te zien, wat altijd leuk is.
 • Ik had, ondanks de enorme drukte, wel tijd om te lezen deze maand. Ik maakte ook tijd om naar de kapper en de schoonheidsspecialiste te gaan, dus er was wel degelijk gelegenheid om mezelf wat in de watten te leggen :-).
 • Het concert van Adele was iets waar ik al heel lang naar uitkeek en het was ook echt geweldig. Die stem! Het was zwaar genieten.
 • Het weekend nadien vertrokken we op reis naar Lanzarote. Zon, rust en een uitstapje op tijd en stond. Meer heeft een mens niet nodig om de batterijen weer helemaal op te laden. Het was ook nodig trouwens.
 • Bovendien betekende dat ook een week quality time met de echtgenoot. Op het incident met zijn teen na, hebben we van elke seconde genoten. Hij is en blijft toch mijn beste maatje, ik kan me niet inbeelden dat wij ineens alleen nog maar met andere koppels op reis zouden gaan, zoals bijna al onze vrienden doen.
 • Mijn mama was tijdens onze afwezigheid zo lief geweest om de ruiten te kuisen in ons appartement en wat was en strijk te doen. Bovendien stonden er verse bloemen op tafel, zo was het best wel leuk thuiskomen. Merci mama!
 • De reis naar Ijsland is nu volledig betaald en komt steeds dichterbij. Ik ben volop begonnen aan de voorbereidingen en ik heb nog heel wat te doen. Gelukkig doe ik dat graag, ik kan mijn organisatorisch instinct nog eens bovenhalen :-).
 • We hadden weer een kleine aanvaring met de aannemer deze maand, maar ik probeer dat gewoon te vergeten. Ze vinden dat wij moeilijk doen en teveel de puntjes op de i willen zetten. En ik vind dat zij moeilijk doen tegen ons en ze ongelofelijk koppig zijn. Soit, ik dwaal af. Waar ik blij om ben is dat de werken goed vooruit gaan en we stilaan al onze keuzes zien samenkomen in een mooi geheel. Ik kijk er echt naar uit om daar te wonen! We hebben zelf ook een aantal dingen gedaan en dat geeft veel voldoening, zo werken aan je toekomstige woonst :-).
 • Er worden al veel afspraken gemaakt voor deze zomer, soms al wat teveel. Maar hey, beter zo dan thuis te zitten en me af te vragen wat er met mijn sociaal leven gebeurd is. Dat zal voor in de winter zijn ;-).

Op het werk gaat het nog steeds niet goed, nog even en ik voel me echt ‘divergent’ zoals in de gelijknamige boeken. Op sociaal vlak was het nogal een gemengde maand, veel vrienden zagen we niet en er werden meerdere zaken afgelast. Iedereen is blijkbaar druk bezig en tja, dat is bij ons niet anders. Het is alvast uitkijken naar de zomer, wanneer iedereen meer relax is en wel tijd maakt om nog eens af te spreken. Ik verlang ook naar een beetje rust op werkvlak en dat zal de zomer me normaal gezien wel bieden. Laat juli dus maar komen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

20 reacties op Good things – juni

 1. Voilà, ik heb ervoor gezorgd dat juli er kwam!
  Toch mooie juni-maand, als ik je overzicht lees…

  Liked by 1 persoon

 2. Mrs. Brubeck zegt:

  Mooi overzicht en ik deel voor 100% je mening over op vakantie gaan, al hebben we het voor de kids ooit anders gedaan…
  Mooie post!

  Liked by 1 persoon

 3. LJ zegt:

  Mijn god altijd met vrienden op verlof gaan, ik vind twee weekends per jaar al zo vreselijk, neeee, dat snap ik ook niet 🙂
  Ik wil oooook beginnen aan mijn reisvoorbereidingen voor Noorwegen maar we krijgen de info van het reisbureau pas drie weken op voorhand… argh.
  Veel plezier alvast in juli!

  Liked by 1 persoon

  • Samaja zegt:

   Bij ons is het zelfs maar twee weken op voorhand, vandaar dat ik daar niet op wacht ;-). Ik heb een lijst van de hotels en een kaart met de route en van daaruit vertrek ik.

   Like

   • LJ zegt:

    Het probleem is dat het reisbureau boekjes heeft van alle bezienswaardigheden en wandelingen in de buurt. Ik vind het een beetje onnozel om dan zelf ik-weet-niet-hoeveel opzoekwerk te doen (want ik ken mezelf, voor ik het weet verdwaal ik op het internet en dan zijn we 4u en 4 bladzijden to do’s verder) als alles daarin staat, al weet ik natuurlijk niet wat er niet in gaat staan, enfin, irritant! 🙂

    Liked by 1 persoon

 4. Zij zegt:

  Toch heel wat superleuke dingen bracht juni 🙂
  De voorbereiding voor jullie reis.. en de zomer, die voor de deur staat.. ook juli zal er prachtig uit gaan zien 😉

  Liked by 1 persoon

 5. Heel mooi overzichtje van juli!
  Geniet van de rust deze maand!
  En ik spiekte bij de foto’s van Lanzarote: WAUW

  Liked by 1 persoon

  • Samaja zegt:

   Voorlopig is er van rust nog niet veel sprake, maar dat zal misschien nog komen. Eens het bouwverlof begint en de Gentse Feesten, valt alles sowieso bijna stil ;-).

   Like

 6. Leuke dingen gedaan en blij dat de batterijen een beetje opgeladen zijn, goed zo! Ooooh en IJsland, stiekem een beetje jaloers 🙂

  Liked by 1 persoon

 7. Evi zegt:

  Leuk overzicht! Geniet van juli & maak je niet te druk in het werk en de aannemer, komt allemaal wel goed!

  Liked by 1 persoon

 8. Billy zegt:

  lijkt me wel een prachtige maand hoor, Samaja.
  Een prima concert, een reisje, verjaardagen gevierd…en dan nog vooruitzichten naar een nieuwe woning én een reis naar Ijsland. Ik zou zelfs willen ruilen!

  🙂

  Liked by 1 persoon

 9. Flavie zegt:

  Een mooi maandoverzichtje.
  Op reis gaan met vrienden… het is toch iets… wij gaan liever alleen op reis.
  De reis naar Ijsland wordt zeker en vast fantastisch! 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s