Good things – maart

02-40dagenbloggen

Het was een goede maand voor mij. Ik weet niet hoe dat komt, misschien omdat ik in maart jarig ben, maar het is bijna elk jaar een goede maand voor mij.  Ik leerde de echtgenoot kennen in maart en doorgaans krijg ik altijd wel ergens goed nieuws over. Of is dat nu bijgeloof?

 • We vierden de verjaardag van het jongste neefje van de echtgenoot en genoten van lekker eten, een leuke namiddag en gezellig samenzijn.
 • Ik ging op babybezoek bij een van mijn beste vriendinnen. Ik maakte me wat zorgen over de mama in kwestie, want de combinatie van twee kleine pagadders met een drukke baan en een echtgenoot die zelf ook veel werk heeft is een zeer moeilijke en daar lijdt ze toch wel onder. Ik probeer er alleszins voor haar te zijn. Overigens was het leuk om elkaar gewoon nog eens te zien en wat bij te kunnen praten.
 • Ik was jarig deze maand en dus nam ik een paar dagen vrijaf. Ik ging met de echtgenoot ontbijten, gaan uitwaaien aan zee en ik ging shoppen om de birthday blues te vermijden. Toen ook het zonnetje onverwacht van de partij bleek te zijn, genoten we des te harder.
 • Ik ging naar de kapper voor een opgefriste coupe en naar de schoonheidsspecialiste. Het was tijd voor een groot onderhoud ;-).
 • Er kwamen vrienden over de vloer voor pannenkoeken en een gezellige babbel. We maakten plannen om nog eens samen te gaan brunchen en ze gaan met ons mee naar Werchter deze zomer. Ik ken de vrouw van het koppel al sinds het derde middelbaar en haar man blijkt het nu ook heel goed met de echtgenoot te kunnen vinden. Er lijkt zelfs een heuse bromance te ontstaan tussen die twee. Geweldig vind ik dat.
 • Maart is de maand waarin de echtgenoot en ik onze ‘jubilee’ vieren. We zijn al 9 jaar samen en daar ben ik eigenlijk heel fier op. Wie had dat gedacht 9 jaar geleden, dat we inmiddels getrouwd zouden zijn en een huis zouden gekocht hebben? Ik alleszins niet!
 • De meter van de echtgenoot kwam op bezoek. We hadden een gezellige namiddag en ik hoop dat ze zo haar zinnen eens kon verzetten. Overigens was de zon ook dan van de partij, waardoor we zelfs het dessert op ons terras gegeten hebben. Het was daar nu al zalig warm. Ik denk dat we best al gaan investeren in een grote parasol!
 • We brachten opnieuw een aantal dingen in orde voor ons huis. Zelfs maanden na de aankoop duiken er toch nog dingen op die geregeld moeten worden, paperassen die getekend moeten worden en meer van die leuke toestanden. Ik vermeld het als een positief punt, omdat ik blij ben dat we het kunnen afvinken. We zijn immers productief geweest. En we gaan op dat elan verder. Nu we bekomen zijn van al de toestanden rond het alarm, kijken we uit om muggenramen te laten installeren. Ik heb zo’n gevoel dat het nodig zal zijn met al die bomen rondom ons en een vijver achter de hoek.
 • We hadden niet zo heel drukke weekends en dus was er tijd om thuis wat te prullen, wat voorbereidingen te treffen voor de reis naar Spanje en wat te experimenteren in de keuken. Zo maakte ik samen met de echtgenoot voor het eerst zelf granola. Het was echt lekker!
 • Ik ging naar het concert van Bruno Mars en danste de ziel uit mijn lijf. Wat een show! Wat een charisma! Het was genieten van begin tot eind.
 • De echtgenoot liet een moedervlek verwijderen en sinds gisteren weten we dat we ons geen zorgen moeten maken, het bleek niet kwaadaardig te zijn. Oef!

Het was een fijne maand, met wat snipperdagen en leuke uitstapjes maar ook met de nodige rust. Ik kibbelde wat met de echtgenoot, maar het is stil waar het nooit waait, nietwaar? Doorgaans vermeld ik op het einde van een dergelijk overzicht nog de mindere puntjes, maar behalve het feit dat ik last krijg van mijn allergieën door de lente, kan ik eigenlijk niets bedenken.

Hopelijk wordt april even goed!

calendar-1858022_1280

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

13 reacties op Good things – maart

 1. Vrienden over de vloer voor pannenkoeken? Best dat ik daar niet was, of ik werd opgegeten :(…

  Liked by 2 people

 2. Gelukkige verjaardag! 😀 Ik hoop voor jou ook dat april een fijne maand wordy! 😀

  Liked by 1 persoon

 3. Hiep hiep hoera! Hopelijk weer zo’n goeie maand 🙂

  Liked by 1 persoon

 4. Zij zegt:

  Allemaal fijne dingen in maart! Zo leuk!
  Oja.. gefeliciteerd met jullie ‘jubilee’ !

  Liked by 1 persoon

 5. Elaintje zegt:

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag en met je jubilee. Het was inderdaad een positieve maand voor je. Ben benieuwd wat april gaat brengen.

  Liked by 1 persoon

 6. Evi zegt:

  Hele fijne dingen die jij mocht beleven afgelopen maand. Ik duim dat april even goed mag zijn!

  Liked by 1 persoon

 7. Leen zegt:

  Wat een fijne maand!
  Muggenramen zijn inderdaad een must, zelfs als er geen vijver of bomen in de buurt zijn. Wij slapen altijd met het raam open en ik zou anders vol beten staan; mijn bloed vinden ze blijkbaar heerlijk…

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s