Good things – juni

Ik was het al bijna vergeten, maar het is hoog tijd om alle leuke dingen eens op een rijtje te zetten die we in de maand juni deden of die ons gewoon overkwamen.

calendar-1858022_1280

 • We ontvingen vrienden voor een brunch, babbelden honderduit en voetbalden met hun zoontje in de tuin. De mannen maakten plannen om samen te gaan squashen en we spraken al meteen een datum af voor een BBQ deze zomer. Het is fijn dat er ook nog vriendschappen in ons leven zijn waarbij het wel vanzelf gaat.
 • We genoten van het verlengd weekend rond Pinksteren en namen zelfs ook nog wat recup, zodat we wat op adem konden komen tussen de werkdrukte door.
 • Schoonmoeder is jarig in juni en het was ook vaderdag, dus we vierden dat met een BBQ bij de schoonzus thuis. Een gezellige namiddag, lekker eten en quality time met de neefjes van de echtgenoot, meer moet dat niet zijn!
 • De echtgenoot liet het beest in zichzelf nog eens vrij op Graspop terwijl ik very girly dingen deed zoals naar de schoonheidsspecialiste gaan en boekskes lezen. Zo eens een dagje ons eigen ding doen, dat moet kunnen.
 • We waren van plan zelf een BBQ te organiseren voor vrienden, maar die viel letterlijk in het water. We improviseerden dan maar een beetje en maakten er gourmet van. Daarna speelden we gezelschapsspelletjes en zo vlogen de uren voorbij. Soms heeft een mens niet meer nodig om content te zijn.
 • De echtgenoot en ik genoten van rustige avondjes op ons terras onder onze gloednieuwe parasol en wisselden af met avondjes Netflix kijken, soms uren aan een stuk. En deugd dat het deed! Tussen alle werkstress door, vonden we in elkaar ook telkens weer een luisterend oor en iemand om dingen bij af te toetsen. Ik ben een gelukzak, ik weet het.
 • Mijn ouders vierden hun huwelijksverjaardag en trakteerden de familie op een lekker vieruurtje. Ik at er de grootste coupe aardbeien die ik ooit zag. Daarna was ik precies wel een beetje opgeblazen ;-).
 • Op het werk had ik, ondanks de drukte, ook veel sociaal contact en dat deed me geweldig veel deugd. De dagen dat ik eenzaam aan mijn bureautje zat en amper iemand zag, zijn definitief voorbij. Hoera!

Juli is nu al goed ingezet met een dagje Werchter en volgende week volgt Werchter Boutique nog. Veel muziek maakt me altijd blij! Het belooft een mooie, maar ontzettend drukke maand te worden. Laat ons hopen dat mijn gezondheid goed blijft, want de gezwollen klieren maakten vorige week al even hun opwachting. We zullen zien…

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

10 reacties op Good things – juni

 1. Zij zegt:

  Wat een fantastische maand juni hadden jullie.
  Al die positieve dingen lezen, doet mij echt zoveel deugd!
  Hop, naar de volgende fijne maand. En fingers crossed, dat die klieren zich koest houden 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Evi zegt:

  Wat een fijne dingen! Op naar een even leuke volgende maand 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Hilde zegt:

  Een heleboel leuke dingen weerom. En Werchter is zo te lezen goed meegevallen. Fijn zo! Sociaal contact op het werk is iets waar ik ook veel belang aan hecht, gelukkig voor jou is dat aanwezig. Gezwollen klieren…vermoeidheid? Toch maar eventjes in het oog houden…

  Liked by 1 persoon

 4. De maand juni bleek toch een heel goede maand te zijn, hoera 🙂 Het weze jullie volledig gegund! Ik ben benieuwd naar Werchter Boutique, ik ben er nog nooit geweest maar denk telkens (veel te laat natuurlijk) ‘hmm, dat lijkt me leuk’.

  Liked by 1 persoon

 5. Een heerlijke maand lijkt me 🙂 Geniet van juli!

  Liked by 1 persoon

 6. goannelies zegt:

  Heerlijke momenten heb jij gehad precies! De zomer is nu echt wel begonnen, dus hier ook volop iets langere avondjes buiten met vrienden!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s